rencana reuni

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

rencana reuni

Post  Admin on Mon Feb 08, 2010 1:56 pm

rencana selanjutnya?
...
Sel, 6 Januari, 2009 16:25:58
Dari:
ayu hiawata
...
wah aku manut wae lah....soale aku rodo unpredictable je... ndak tiwas wis janji malah ra iso.

kae donge mr. Kamso agus kudu duwe email yo, ben gampang le komunikasi... secara ketoke deweke kan paling cocok dadi panitia bersama rita.

sekedar sumbang saran :
opo iso sing ibu2 kae nek dijaki nginep kan ono anak2e? pas kapan aku telponan ro agus, lha msk arep berkemah di karimun jawa? hahahahaa....lha sisan melaut wae piye?

nek ngaranku, ra sah muluk2 lah, sing penting yo ketemuan wae tho? nek pengen berkesan rodo kepiknik2an...mungkin mangkat esuk muleh bengi luwih masuk akal...ra sah adoh2 lah malah tekan nggone wis kesel malah nonton agus turu kan ra lucu? eh lucu ding hahahaha...

mungkin koyo perkebunan teh tambi wonosobo kae iso didadeke pilihan kan seger n wangi Very Happy n ono sejenis penginapan/resto/pendopo sing disewake.

...opo lokasi liyane sing max 3 jam wae perjalanan seko parakan, nek luwih wah dijamin kesel tok. durung meneh nek lagi climate change ky ngene sopo ngerti malah ono badai salju barang hahahahaha...

iki mung usulan lho hehehehe - tiwas usul malah ra iso melu hihihi...

mumpung isih suwe yo ayo podo usul n ditampung wae... wingi agus juga usul piye nek ng s'pore? hahahaa aku malah usul demi cinta dalam negri mbok ning papua wae sing durung podo tau to? hahahaha kan lumayan muleh2 gowo koteka opo mummy.


okay! ciao!!!
On Mon, 1/5/09, swandari retno wrote:

From: swandari retno
Subject: Re: Bls: Ni Rudy salah nulis, Angkatan 70....
To: jonatan budi k
Cc: Rita Wijaya, CKirana, ida.tukiman, pitikbrintik, hannes, copral, firstnugraha, benny
Date: Monday, January 5, 2009, 11:26 PM
hehehe.... iyo ds iku dwi sugeng yo hhehee...Iyo, aku wis dkabari ama Rita mo ada reuni lg Memange reunine mo nginep or pagi brangkat sore plg? Aku sih wis kuper karo daerah2 wisata baru dsekitar parakan jadi ngikut ae aku sih dah lapor ama rita januari - mpe mg ke 3 maret ga iso jadi dirembug wae nek iso aku melu bgmn dg yg lain wang? ambang dll?

Pada Sel, 6/1/09, jonatan budi k menulis:
Dari: jonatan budi k
Topik: Re: Bls: Ni Rudy salah nulis, Angkatan 70....
Kepada: swandari
Cc: "Rita Wijaya",
"CKirana" ,
hannes, copral,
firstnugraha, benny
Tanggal: Selasa, 6 Januari, 2009, 1:57 PM

Hi Swan,
Pa kabar??
Iya, ada kesalahan judul tu, mungkin lebih tepatnya
alumni SD Remaja lulusan 1983, ni usulanku.
copral tu Dwi Sugeng
Eh Swan, ada rencana mo reuni lagi, tp pada usul kalau

bisa tidak di Parakan, km ada usulan dimana?, trs
kira2 kapan kamu ada waktunya?
Best Regards
Jonatan

swandari retno wrote:

Hii All,

Wah Rud nek angkatan 70 , kita dadi tambah tuo tho
eh aku hampir tidak mengenali kartini n siwi lho
Ida, koe di nisp yg mana? casablanca?
copral_ds --> alamat emaile sopo?

Pada Sab, 3/1/09, Adrian Assa
menulis:
Dari: Adrian Assa <hannes_70@yahoo.com>
Topik: Ni Rudy salah nulis, Angkatan 70....
Kepada: "Swandari Retno"

"Rita Wijaya"

Tanggal: Sabtu, 3 Januari, 2009, 9:31 AM
Btw, terima kasih banget buat Rudy yang udah bikin foto-foto yang keren untuk angkatan kita. Sekalian aku forward email dari Rudy, semoga bisa kalian save alamatnya.
Klik aja di Facebook dia....
06-01-2009
avatar
Admin
Admin

Jumlah posting : 36
Join date : 07.02.10
Age : 47
Lokasi : Temanggung, Indonesia

Lihat profil user http://copral.forumotion.com

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik